exclusieve fotoreportage - Reisverslag uit Kampala, Oeganda van Peter en Nicki Erinkveld - WaarBenJij.nu exclusieve fotoreportage - Reisverslag uit Kampala, Oeganda van Peter en Nicki Erinkveld - WaarBenJij.nu

exclusieve fotoreportage

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Peter en Nicki

02 Augustus 2011 | Oeganda, Kampala

Vanuit de hoofdstad van Oeganda wagen wij een poging de foto's Tanzania-deel 1, te plaatsen. Dit gebeurt onder embarmelijke omstandigheden, vanwege exclusief traag internet!
(vorige foto's waren van Kenia)

hojje

• 02 Augustus 2011 - 19:38

Rachel Ezrah & Isaï :

Zó leuk om mee te genieten; vooral met foto's!
    Ga vooral hiermee door en nog een hele fijne vakantie.

Groetjes

• 03 Augustus 2011 - 18:03

Grave Holland :-(:

Na een hele korte zomer van ongeveer 2 dagen is in het Holland weer dweilen. Diverse plaatsen (o.a Arnhem) werden overspoeld met overtollige regen. We hebben medelijden met alle vakantiegangers.... jullie uitgezonderd. Prachtige verhalen en bijbehorende foto's. Naast de foto's van de natuur zijn die van het straatbeeld ook heel bijzonder en herkenbaar.
    We blijven jullie met meer dan normale belangstelling volgen!!!

Liefs en groet,
    Mam, pap en Houba

Ps. Kaart ontvangen: heel lief én leuk!

• 05 Augustus 2011 - 12:43

Marlou De Regt:

jambo jambo !!!
    Wij zijn vandaag helaas teruggekeerd naar Nederland. Wij hebben verschrikkelijk veel gezien en nog meer genoten van alle belevenissen en nieuwe indrukken. Het internet was inderdaad op zijn Afrikaans....zeer zeer traag en foto's plaatsen hebben we maar niet meer gedaan omdat één foto plaatsen TWEE uur duurde!! En dan te bedenken dat we 3100 foto's hebben gemaakt ;)
    Als jullie nog naar Zanzibar gaan moet je toch even over de plaatselijke overdekte markt in Stone town gaan kijken....heb je gelijk de hele dag geen honger meer!
    Ik heb de kids mijn reisverslag via de Ipad laten typen...er staan verschrikkelijk veel typefouten in, maar ik hoop dat de sfeer ondanks dat toch weergegeven wordt.
    Jullie zijn nog heerlijk aan het genieten....blijf dat vooral doen, ik ben benieuwd naar alle verhalen van jullie.
    Pas goed op elkaar en bedenk steeds "hakuna matata"....en ga mee in het rustige tempo van de afrikanen;)....ze deden er gisteren drie kwartier over om een fles wijn te openen!
    lieve groeten, Marlou