sos
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Peter en Nicki
23 Juli 2011 | Kenia, Nairobi
beloning:
er staan leuke foto's in de wacht geplubliceerd te worden ;)
hojje
23 Juli 2011 - 22:05
Ouders:
Zo makkelijk is dat niet voor een computeranalfabeet. Kom in een voortdurende cirkel van dezelfde vraag terecht: welk album... 150 foto's, bestel nu enz. Het is zojuist zondag geworden... ik geef het op.
Overigens hebben we gisteravond, zojuist dus, door jullie geinspireerd op ons 3,5 meter scherm naar Human Planet gekeken, met name Afrika. Lekker veilig vanuit de luie stoel. Kadootje van Dick. Fabuleus. -
24 Juli 2011 - 15:07
Monique:
Hallo Kanjers,
Leuk,zeg!! Altijd prettig om reisverhalen te lezen. Ook ik heb dit jaar de 4 dagen van Nijmegen gemist, apart!
En Peet wat moet dat rustig zijn geweest, Nicki zonder stem. Tenzij ze met een schrijfblok onder haar arm heeft gelopen. Haha! -
26 Juli 2011 - 14:46
Sjoerd:
Hey luitjes,
had niet door dat jullie deze site weer in gebruik hadden genomen. Hoorde het van moeders.
Klinkt goed allemaal!! Al een hoop beesten gezien in de eerste paar dagen, hoop dat jullie zoveel geluk blijven houden.
Heb fotoruimte voor jullie gekocht. Heb jullie een heus VIP abbonement gegeven maar wat dat allemaal in houd moeten jullie zelf maar uit zoeken.
Groetjes