jingle bells - Reisverslag uit Quepos, Costa Rica van Peter en Nicki Erinkveld - WaarBenJij.nu jingle bells - Reisverslag uit Quepos, Costa Rica van Peter en Nicki Erinkveld - WaarBenJij.nu

jingle bells

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Peter en Nicki

23 December 2009 | Costa Rica, Quepos

Oh palmboom, oh palmboom
wat is uw kokosnoot wonderschoon
zie vele sterren aan de hemel staan
heb met kerst mijn bikini aan

Oh banananblad, oh bananenblad
zitten aan de kust op ons gat
in de jungle aan een waterval
helaas
niet met vrienden op een kerstbal...

lieve familie, vrienden en andere lezers van dit verslag

vanuit, een inmiddels zonovergoten, Costa Rica,

wensen wij jullie

heel fijne kerstdagen en alvast een super 2010

• 24 December 2009 - 06:29

Casper:

Jullie ook alvast fijne feestdagen en voorspoedig 2010!!!
    Geniet van de laatste maand van jullie reis!
    Ook al hebben jullie vast nog geen zin om naar huis te komen, ik verheug me erop jullie weer te zien!!

• 24 December 2009 - 08:01

Koen :

natuurlijk een fijne kerst nicki en peter!

• 24 December 2009 - 08:03

Koen :

leuke zandpop wij hebben hier in nederland ook al sneeuwpoppen gemaakt maar het is nu al heel flink aan het dooien

• 24 December 2009 - 08:06

Thijs:

Jullie ook hele fijne dagen! Hier is het echt hollands winterweer, ook leuk :)

Tot snel grtjs

• 24 December 2009 - 09:42

Linda:

Hoihoi.

Ruilen???? Ik bied sneeuw, ijzel en kou en grote kans op en witte kerst.. Gelukkig komen de wandelschoenen die ik toen speciaal voor Costa Rica heb gekocht nu weer van pas. Ik hoop dat jullie kikkers gaan zien. Bij ons speelden ze iets te goed verstoppertje. Laat vooral weten waar jullie allemaal naar toe gaan. Ik ben benieuwd of ik foto's herken!
    Hele fijne feestdagen en tot over een ruime maand alweer!

• 24 December 2009 - 12:30

Coby En Sjoerd:

Jullie ook vanuit het winterse Nederland een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar toegewenst!!!!

• 24 December 2009 - 16:54

Liesbeth:

Bij deze dan ook voor jullie fijne en zonnige kerstdagen en een heel gelukkig Nieuwjaar. Dat jullie maar weer veilig en gezond naar huis toe komen. PS wat een alternatieve sneeuwman of zijn de kleuren niet goed op de foto. Liefs van ons allen uit Haarlem

• 25 December 2009 - 08:07

Ella:

I wish you a merry christmas, I wish you a merry christmas and a happyyyy new yearrrrrrrrrrr

Liefs uit het witte wonder Nederland!

• 25 December 2009 - 14:31

Ma, Pa En Houba:

Dat zijn nog eens originele Kerstkaarten met bijpassend alternatief Kerstlied.
    Hier in Holland dromen we al jaren van een witte Kerst. Nu is het zo ver en is het volk van de leg. In Grave werd afgelopen zondag het Kerstconcert afgelast en heeft op de Kerstmarkt de Kerstman met arrenslee afgezegd omdat het sneeuwde!! Wat een watje.

Liefs en groetjes en tot zéér binnenkort.

• 26 December 2009 - 19:23

H&M:

He P&N,
    Wij waren jaar of 8 geleden in Bocas, begon toen net toeristen te trekken maar was wel super. Eerste hamburgere na 7 dgn on eetbaar indianen voedsel...
    Ik zou je willen vragen een paar van die gifkikkertjes mee te smokkelen gewoon in een sigarendoosje doen ze echt niet moeilijk over ( denk ik) Veel plezier verder met de reis,Goed 2010,
    Huib

• 27 December 2009 - 10:53

Roswitha:

Wat een heerlijke reis maken jullie toch!
    En die enthousiaste betrokkenheid met het thuisland, leuke kerstfoto's!
    Vanuit een groen met wit gestippeld Haalderen wens ik jullie een hele bijzondere jaarwisseling en heel veel geluk en gezondheid in 2010.
    Tot gauw!

• 27 December 2009 - 16:45

Ezrah:

mooie foto`s

• 27 December 2009 - 19:04

Esther:

Hee Peter en Nicki!

Ooit gedacht een sneeuw(zand) pop te maken in Costa Rica. Een bizar gevoel of niet. Ik hoop dat jullie ook een mooie kerst hebben gehad. In ieder geval wil ik jullie alvast al het goeds wensen voor 2010. Geniet er nog lekker want voor je het weet.....

Groetjes Esther V

• 28 December 2009 - 18:03

Marianne D.A.:

Ah .... helaas te laat .... opende te laat de mail,maar daarom niet minder: hele fijne dagen en alle geluk, gezondheid en voorspoedig en vrolijk 2010 gewenst.

Wij hadden dikke wanten en dikke snowboots aan ... ook heerlijk. De wereld is een bijzondere plek, nietwaar?

Liefs,
    John en Marianne

• 29 December 2009 - 23:12

Meike:

hey peter en nicki
    wel een enorm verschil kerst daar en kerst hier, echt de omgekeerde wereld
    ben benieuwd hoe jullie het oud en nieuw inluiden
    alvast een knallend 2010