klein extra verslagje
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Peter en Nicki
30 Juli 2009 | Brazilië, Rio de Janeiro
Maar we hebben ons niet verveeld, we hebben de Favella´s bezocht met een tourgids.
Speciaal voor de RBB-school hier een extra opdrachtje: probeer er eens achter te komen wat dit voor een wijken zijn, hoeveel ervan zijn in Brazilie en in Rio.
Maar wat nog interessanter is hoe deze wijken tot stand komen.
Ik zal jullie vertellen dat het in ieder geval heel anders is dan het in de media gebracht wordt.
Hier een website, maar het is in het engels, dus collega´s: hier hebben ze wat hulp bij nodig!!
www.bealocal.com
Ook hiervan hebben we foto´s. Ik beloof jullie deze zo snel mogelijk te gaan plaatsen.
Ik moet gaan, we gaan naar een voetbalwedstrijd in een grote stad in misschien wel het grootste voetballand van de wereld... JIPPIEE
doei allemaal
31 Juli 2009 - 20:16
Luca:
ik ga het opzoeken en mama helpt wel met het engels.
jij hebt regen en wij hebben lekker zon, dat is wel goed e voor dit kikkerlandje haha veel plezier nog en als ik het weet ga ik het zeggen groetjes van ex olifant luca -
02 Augustus 2009 - 09:13
Jantje:
Zeg makkerssss wie staat ervoor met pesten?
dat weer daar lijkt een btje op NL...kunnen jullie langzaamaan wennen.
Nou geniet ervan en weet dat als jullie eerder terug willen komen dan kan dat altijd...!
Als ik mijn huiswerk afheb moet ik het dan mailen? of kijk je het na als jullie terug zijn??
dag moppies!
02 Augustus 2009 - 12:33
Monique:
hey avontuuriers! leuk om via deze site te volgen wat jullie zien en zoal bezig houdt. Gisteren gezeild met de smk! hebt wat gemist jongen!!! kei goed weer en bijna in het ijsselmeer gelegen...1 weekje werken, mijn ka starten en hup naar z-frankrijk. Vandaag erg druilerig weer hier. groeten uit grave en geniet saampjes....!! -
02 Augustus 2009 - 14:43
Nard:
Ha luitjes,
Jaaaa, ik zal julie zeker volgen op deze reis. Leuk hoor !
Take care
Oompje -
03 Augustus 2009 - 09:51
Wieke:
mooie foto's,en peet wat een voet heb je,welkom bij de club want je vader en ik hebben altijd tavigyl bij ons,je vader een spuit en ik tabletten,je had ze op de dag van vertrek zo kunnen krijgen!!!!!!
en juf ik zal het opgegeven huiswerk maken.
veel reis plezier
groetjes van uit het warme westmaas -
03 Augustus 2009 - 09:52
Wieke:
en juf ik zal het opgegeven huiswerk maken.
veel reis plezier
groetjes van uit het warme westmaas -
03 Augustus 2009 - 10:09
Inge:
Hey Nicki, helaas heb ik je niet meer kunnen zien voor je reis, maar ik lees dat het allemaal erg leuk en interessant is. Veel plezier nog.
Groetjes Inge -
03 Augustus 2009 - 19:36
Meike:
Hey Nicki en Peter
Super joh dat je jullie zo kan volgen. Heb nu al zin om met de kids achter de pc te kruipen,
maar eerst ga ik het warme turkije opzoeken.
Ik blijf jullie hier volgen. Geniet ervan!!!
x meike
p.s. bedankt voor je kaart(pc) -
03 Augustus 2009 - 20:08
Koen:
Leuke foto's ik blijf kijken. Vooral die van de voetbal wedstrijd.
Groetjes, Koen -
03 Augustus 2009 - 21:05
Ma, Pa En Houba:
Ha Nicki en Peter, Leuk die foto's! Daarmee zijn jullie ver weg en toch weer dichtbij. Gaat het weer met je voet Peter?
Houba heeft ons gisteren goed te pakken gehad. Bij het opstaan leek het of ze verdwenen was via de openstaande ramen van de serre.... In stromende regen hebben we de hele buurt afgezocht totdat we een zacht belletje hoorde en ze heerlijk bleek te dutten in dezelfde kast waar Nicki vroeger sliep.
Geniet ze verder, we zijn alweer benieuwd naar jullie volgend verslag.
Liefs en groetjes -
04 Augustus 2009 - 22:13
Nard:
Ma, Pa en Houba schreven:
"In stromende regen hebben we de hele buurt afgezocht totdat we een zacht belletje hoorde en ze heerlijk bleek te dutten in dezelfde kast waar Nicki vroeger sliep."
Dit lijkt op een genetische eigenschap: ik ben als 3 of 4 jarige op een avond in de keukenkast gekropen en ben daar in slaap gevallen. Ome Antoon heeft me daar gevonden .... om 22.00u. Ik heb dus die kaartavond lelijk in het honderd laten lopen.
Hoe gaat het met je dikke voet Peter ?
Nard -
05 Augustus 2009 - 18:19
Janneke:
Ha lieve Niek en Peet,
Gezellig wij zo met z'n allen in een uitzwaai-rij. Toch wel een raar moment he, op het vliegveld!
Wat een enge foto Peet, van die voet. Lijkt een beetje op een voet van mij twee jaar terug toen ik in mijn woeste achtertuin op blote voeten gelopen had. Voel jij ook zo lekker tijdens het lopen het vocht rondbubbelen? Hoop dat weer beter gaat. Ik mis jullie natuurlijk nu al vreselijk. Het is al zeker 5 avonden waalstrand weer geweest. Maar ik moet toch leren want heb tentamens. En...niet onbelangrijk, heb vandaag een huis gekocht. Mou ja, gekocht, het moet nog rond komen met bank etc, maar de koopakte wordt al opgemaakt. Maar ga er pas in als jullie terug zijn, dus jullie hoeven je nergens op voor te bereiden! Lieverds, veel plezier met alles wat jullie nog gaan doen. Ik hou jullie op de hoogte van het wel en wee in het Nijmeegse land. Dikke kus Jan -
07 Augustus 2009 - 06:13
Marlou:
Hoi Nicki en Peter...
Ik ga jullie volgen, superleuk!
Alleen weet ik niet wat ik van jullie "hotel"moet vinden :P gelukkig heb je blijkbaar geen last van claustrofobie! Maar ach, bij mij werd er uit een zeer luxe hotel bij de Niagara Falls tijdens het ontbijt oa een lederen jasje van mij gejat....dus al die luxe is ook geen garantie voor veiligheid!!!
Ik wens jullie heel veel mooie momenten tijdens jullie bijzondere reis,
Groetjes, Marlou -
07 Augustus 2009 - 06:13
Marlou:
Hoi Nicki en Peter...
Ik ga jullie volgen, superleuk!
Ik wens jullie heel veel mooie momenten tijdens jullie bijzondere reis,
Groetjes, Marlou