bijna!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Peter en Nicki
24 Juli 2009 | Nederland, Nijmegen
Overmorgen is het zover, dan vertrekken we via Madrid naar Rio de Janiero.
we hebben een weekje 4daagse erop zitten, da's altijd gezellig natuurlijk. Maar dit jaar was het wel heel speciaal. We willen dan ook iedereen; collega's, vrienden en familie, ontzettend bedanken voor de gezellige afscheidsmomenten.
Maak er een mooie vakantie van, hopenlijk gaat het zonnetje goed schijnen voor jullie!
heel veel liefs Peter en Nicki
25 Juli 2009 - 08:37
Emil En Mia:
Hoi Nicki, en Peter,
Een hele goede reis, en dat jullie er veilig en gezond aan mogen komen.
Geniet er van.
Lieve groetjes,
Emil en Mia.;) -
26 Juli 2009 - 15:31
Ma, Pa En Houba:
So far, so good. Heel beladen zo'n afscheid en het vliegtuig te zien opstijgen als start voor deze lange avontuurlijke reis. Maar daarentegen ook fijn dat deze nu begonnen is zodat we het e.e.a. mee kunnen beleven en alweer kunnen uitkijken naar de behouden thuiskomst. Geniet er samen van! Liefs ma/Els, pa/Wim en kat/Houba. -
26 Juli 2009 - 20:08
Sjoerd:
hey vakantiegangers,
de vlucht een beetje overleefd? Jullie auto heeft het eerste reisje in iedergeval heelhuids doorstaan. Oww en peet ik heb deze site ook even naar moeders gemaild.
groetjes Sjoerd -
27 Juli 2009 - 10:18
Wieke:
he broer en goed aangekomen?
gr wieke -
28 Juli 2009 - 07:58
Ma, Pa En Houba:
Ha Nicki en Peter,
Via Madrid en Buenis Aires zijn jullie veilig én met alle bagage aangekomen in Rio. Bedankt voor het SMS berichtje. Het was geheel volgens schema, 17:00uur locale tijd, 23:00uur Graafse tijd.
Liefs en groet van ons!!